Aanbod

Hieronder vindt u het aanbod. Klik op de gewenste aanbodsvorm voor meer informatie. Bij elk aanbod ziet u ook welke therapeuten dit aanbieden binnen de praktijk.

Creatieve therapie

Tijdens creatieve therapie ga je aan het werk met creatieve methodieken en materialen. Dit kan individueel, met je gezin of in groep plaatsvinden.

Individuele gesprekstherapie

Via therapeutische gesprekken wordt er tijd, ruimte en aandacht gegeven aan zaken die moeilijk en/of betekenisvol zijn voor jou als persoon.

Diagnostisch onderzoek

In onze praktijk kan er onderzoek plaatsvinden naar intelligentie, autisme en aandacht-en concentratie voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar.

Autismecoaching

Coaching voor personen met autisme en hun context via psycho-educatie, omkadering en begeleiding met handvaten en tips.

Rots & Water

Een groepstraining voor het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en het verminderen van sociale problemen bij kinderen en jongeren.

Eerste hulp bij faalangst

In 7 groepssessies leren jongeren technieken om met hun faalangst om te gaan. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen. Daarnaast zijn er 2 informatieve oudersessies.

Perinatale counseling

Begeleiding voor gezinnen vanaf de kinderwens tot en met het eerste levensjaar van het kind. In combinatie met psycho-educatie over het perinataal welzijn.

Sherborne bewegingspedagogiek

Begeleiding om de relatie tussen ouder en kind te versterken en het vertrouwen in zichzelf en elkaar te vergroten via lichaamsgerichte oefeningen en spellen.

Mamacirkel

Ontmoetingsgroep voor mama's met een kindje in hun dromen, in hun hart, in hun buik en/of in hun armen.

ACT-groep: ZET koers naar jezelf!

Groepstraining voor jongeren (15-18 jaar) op basis van ACT-principes om hun veerkracht en zelfvertrouwen te verhogen.

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?