Leen Stevens

Psychologisch consulent, gedragscounselor & autismecoach: kinderen en jongeren met hun context

0470/92.61.21

leen.stevens@zet117.be

Soms is een ZETje nodig.

Hallo, ik ben Leen.

Ik ben momenteel werkzaam in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) en als zelfstandige in twee groepspraktijken, waaronder ZET117. Daarnaast heb ik al eerdere werkervaring opgedaan binnen de bijzondere jeugdzorg als individueel begeleidster.

Ik begeleid kinderen (vanaf 3 jaar), jongeren (tot 18 jaar) en/of hun gezin om psychosociale, gedragsmatige en/of emotionele problematieken aan te pakken via begeleiding. Ik help om inzicht te verwerven in de betekenis en functie van het probleemgedrag, om van daaruit vooruitgang te creëren. Ik sta met passie en gedrevenheid in dit werkveld en ben keer op keer nieuwsgierig naar de persoonlijkheid van de jongere die achter het gedrag schuilgaat. Ik werk graag oplossingsgericht en dit stelt mij in staat om via begeleiding en ondersteuning het probleemoplossend vermogen bij het kind, de jongere of het gezin aan te spreken.

Ik ben ook autismecoach. Ik vind het leven en de denkwereld van een persoon met autisme enorm boeiend. Ik wil hen coachen zodat het leven voor hen eenvoudiger wordt. Daar bovenop wil ik ook hun context hierin betrekken omdat zij een belangrijke rol spelen om de eenvoud terug te vinden.

"If people just took it a day at a time, they'd be a lot happier."
― Richard Bachman
Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?