Lise De Rijcke

Klinisch psycholoog: kinderen, jongeren en hun ouders

lise.derijcke@zet117.be

ZET je hoofd en lijf in beweging

Hallo, ik ben Lise. Ik studeerde klinische psychologie met als doelgroep kinderen en adolescenten. Momenteel ben ik werkzaam als zelfstandige psycholoog in twee groepspraktijken, waaronder ZET117.

Binnen deze praktijk begeleid ik zowel kinderen als jongeren en/of hun ouders. Omdat iedereen op zijn eigen manier en tempo communiceert, maken we tijd om samen op zoek te gaan naar hoe wij elkaar het best kunnen begrijpen. We maken ruimte voor jouw verhaal en ondersteunen je in het versterken van je eigen vaardigheden en talenten.

We hoeven niet alleen te praten met elkaar, maar kunnen ook aan de slag gaan door te bewegen, te laten zien via beelden of zelf te gaan beleven. Want soms is spreken iets wat je minder graag doet. Met mijn bijkomende opleidingen in Brain Blocks, ACT4kids en Rots&Water, kan ik een brede waaier aan methodieken inzetten. We zoeken dus samen uit wat het meeste bij jou aansluit om zaken zoals je zelfbeheersing, zelfvertrouwen, weerbaarheid of sociale en communicatieve vaardigheden te stimuleren.

Je kan hiervoor alleen komen, maar dit kan ook in groep met andere kinderen of jongeren van jouw leeftijd tijdens onze groepsbegeleidingen.

"If we were meant to stay in one place, we'd have roots instead of feet"
- Rachel Wolchin
Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?