Joris Dergez

Groeicoach - Nieuwe autoriteit en geweldloos verzet - herstelgericht werken: kinderen, jongeren en volwassenen

0469 40 59 43

joris.dergez@zet117.be

ZET kleine stappen elke dag en je zult grote vooruitgang zien.

Hallo,

Mijn naam is Joris Dergez en ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen op hun pad naar positieve verandering. Of je nu worstelt met leerstoornissen, je niet goed voelt in je vel of wilt werken aan het creƫren van een positieve mindset, ik sta klaar om jou te begeleiden.

Mijn brede kennis op het gebied van nieuwe autoriteit, geweldloos verzet en verbindende communicatie, stelt mij in staat om je te ondersteunen bij jouw uitdagingen en het ontwikkelen van gezonde relaties of gestructureerde levensstijl.

Iedereen is anders, maar niemand is minder waard. We gaan dus steeds samen bekijken wat jouw vraagstelling of bekommernis is en zoeken samen naar wat jij nodig hebt om je beter te voelen. Mijn benadering is veelzijdig en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik treed op als klankbord, maar kan eveneens gebruik maken van concrete oefeningen die een aanzet geven tot nadenken over jezelf of over bepaalde situaties en gebeurtenissen.

"Wanneer we de tijd nemen om de dingen op te merken die goed lopen, betekent het dat we door de dag heen vele kleine beloningen krijgen." - Martin Seligman
Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?