Iliana Briers

Klinisch psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut i.o.: jongvolwassenen en volwassenen

iliana.briers@zet117.be

ZETten we er ons samen voor?

Hallo en welkom!

Ik ben Iliana, klinisch psychologe en cliëntgericht psychotherapeut in opleiding. Momenteel werk ik als zelfstandige in groepspraktijk ZET117 te Diest en in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg (CGG) waarbij ik jongvolwassenen en volwassenen zie.

Iedereen heeft zo zijn unieke levensweg waarbij velen van ons op zorgen of moeilijkheden botsen. Deze kunnen zich voordoen vanuit een heftige gebeurtenis, binnen in onszelf of in een relatie met iemand anders (ouder, partner, kind, vriend,...). Dit kan zorgen voor gepieker, verhoogde of verlaagde emoties, levendige dromen, lichamelijke klachten en soms beïnvloedt het zelfs ons dagelijks functioneren. Door deze zorgen bespreekbaar te maken in therapie kan je zelf verbanden leren leggen, ervaren hoe deze zaken echt voelen binnen een warme en empathische omgeving en zo ontdekken wat je nodig hebt om verder te kunnen gaan.

Ik leg hierbij een focus op je innerlijke belevingswereld en het samen ontdekken van achterliggende gedachten en gevoelens. Deze kunnen hun wortels in het verleden hebben en kunnen ook leiden tot bepaalde patronen. Voor meer informatie over de elementen binnen cliëntgerichte therapie kan je terecht op de website van onze beroepsvereniging VVCEPC. Echter is elke therapie anders dus ik neem voornamelijk jou - als uniek individu - als uitgangspunt om de therapie vorm te geven.

"De weg naar herstel is de weg van het leven."
- Bessel A. van der Kolk

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?