Iliana Briers

Klinisch psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut i.o.: jongvolwassenen en volwassenen

iliana.briers@zet117.be

ZETten we er ons samen voor?

Hallo en welkom!

Ik ben Iliana, klinisch psychologe en cliëntgericht psychotherapeut in opleiding. Momenteel werk ik als zelfstandige in groepspraktijk ZET117 te Diest en in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg (CGG) waarbij ik jongvolwassenen en volwassenen zie.

Iedereen heeft zo zijn unieke levensweg waarbij velen van ons op zorgen of moeilijkheden kunnen botsen. Deze kunnen zich voordoen vanuit een heftige gebeurtenis, binnen in onszelf, in een rol die we vervullen (ouder, partner, kind, vriend, student,...) of in een relatie met iemand anders. Dit kan zorgen voor gepieker, verhoogde of verlaagde emoties, levendige dromen, lichamelijke klachten en soms beïnvloedt het zelfs ons dagelijks functioneren. Door deze zorgen bespreekbaar te maken in therapie kan je zelf verbanden leren leggen, ervaren hoe je met deze zaken om kan gaan en je eigen sterktes terugvinden.

In onze groepspraktijk kan je bij mij terecht voor individuele gesprekstherapie. Ik leg hierbij een focus op je innerlijke belevingswereld en het samen ontdekken van achterliggende gedachten en gevoelens. Deze kunnen hun wortels in het verleden hebben en kunnen ook leiden tot bepaalde patronen. Elke therapie is anders dus ik neem jou - als uniek individu - als uitgangspunt om de therapie vorm te geven.

"De weg naar herstel is de weg van het leven."
- Bessel A. van der Kolk

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?