Els Moons

Creatieve therapie: groepen, individuen en gezinnen

els.moons@zet117.be

ZET je kracht en talent in de verf

We gaan samen aan het werk met creatieve methodieken en materialen. Als woorden voor jou best wel lastig zijn, helpt het materiaal om zicht te krijgen op de dingen die voor jou moeilijk zijn. Tijdens de creatieve therapie gaan we samen werken aan die moeilijke dingen op een doe- en voel-gerichte manier.

Samen praten we erover zodat je beeldtaal, woordtaal kan worden. Hierdoor worden gevoelens, gedachten en emoties beter begrijpbaar voor jezelf. Als je wil, kan jij deze ook met anderen delen. Ik geloof in jouw krachten en talenten!

Creatieve therapie wordt ook in groep aangeboden. Een groep heeft als voordeel dat jij iets opsteekt van groepsgenoten en zij van jou. Dit gebeurt op een ongedwongen manier waarin jij oké bent zoals jij bent.

Creatieve therapie met jou en je gezin biedt mogelijkheden om op een heel andere manier met elkaar in contact te gaan. Verborgen krachten en talenten worden hierdoor zichtbaar. Mekaars sterktes zien geeft een nieuwe positieve dynamiek in jullie gezin. Je geeft elkaar een zetje!

"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!"
- P. Langkous

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?