Eveline Vande Velde

Kinderwenscoach & consulent en creatieve therapie

eveline.vandevelde@zet117.be

ZET jezelf terug in je eigen kracht

Vanaf het moment dat je (samen met je partner) beslist om voor een kind te gaan, kan het vaak niet snel genoeg gaan. Ook dan zijn er al heel wat zaken waar je best rekening mee houdt. Ik geef je dan ook graag de nodige informatie mee rond vruchtbaarheid en gezond zwanger worden.

Wanneer een zwangerschap uitblijft, kan de weg naar een kindje ook erg lang en onzeker zijn. Hij ligt dan bezaait met twijfels, hoop, frustratie, boosheid, blijdschap, wanhoop, jaloezie en verdriet. Je weet niet zeker welke volgende stappen er allemaal bestaan, hoe je daar terecht komt en wat de impact hiervan is op je mentale en fysieke gezondheid.

Of je hebt er intussen misschien al een lange en vermoeiende tocht opzitten met verschillende fertiliteitsbehandelingen. Het vraagt hoe dan ook enorm veel energie van jezelf (en van jullie als koppel).

Als ervaringsdeskundige begeleid ik je graag tijdens deze moeilijke periode in je leven. Via individuele (of koppel) begeleiding onderzoeken we samen wat je hulpvraag precies inhoudt. We bekijken welke informatie, tools en/of handvaten je nodig hebt zodat je terug in je eigen kracht kan komen.

Ook wanneer het krijgen van een eigen kindje geen optie blijkt te zijn, kunnen we samen bekijken hoe het nu verder moet. Welke (nieuwe) vragen je hebt, welke alternatieve opties er bestaan om toch nog mama en/of papa te worden.

Wanneer je na een lange periode van behandelingen eindelijk zwanger bent, is een goede nazorg ook heel belangrijk. Je voelt je vaak onzeker en misschien wel angstig. Ik begeleid je doorheen je zwangerschap tot aan de geboorte van je kindje.

Naast individuele (of koppel) begeleidingen is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het 'Creatieve zorgaanbod voor wensouders'.

"Zoals verwacht, loopt alles anders"

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?